Επικοινωνία

HOTEL MISTRAL
Νίκος Ανδρικόπουλος
Ερατεινή Φωκίδας


Tel.:  +30-2266031110
Fax.: +30-2105240259


HOTEL MISTRAL
SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash

Βρίσκεται στο κέντρο της Ερατεινής, 20μ. από την παραλία. Κτίστηκε το 1990.

Κάθε δωμάτιο διαθέτει:

  • A/C, μπαλκόνι,
  • τηλεόραση,
  • ψυγείο και τηλέφωνο.
Το ξενοδοχείο διαθέτει κήπο και cafe-bar στο κεντρικό κτίριο και στην παραλία.

Ανοιχτά όλο το χρόνο.

ΕρατεινήΕρατεινή, με 700 κατοίκους, ωραία παραλιακή κωμόπολη, εμπορικό κέντρο της περιοχής και εξαίρετο θέρετρο.
Αποτελεί έδρα του Δήμου Τολοφώνας ο οποίος έχει πληθυσμό 3.088 κατοίκους. Απέχει 50 περίπου χιλιόμετρα από την Άμφισσα και και 33 χλμ. από το Λιδωρίκι. Γεωγραφικά βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νομού κτισμένη αμφιθεατρικά στον Κορινθιακό κόλπο, αγναντεύει την ήρεμη θάλασσα και την Πελοπόννησο.

Ο επισκέπτης μπορεί να κολυμπήσει στην οργανωμένη παραλία η οποία ξεκινά από την Ερατεινή και απλώνεται μέχρι την Τολοφώνα . Η παραλία μέσα στο χωρίο διαθέτει αποδυτήρια, ξαπλώστρες και ψάθινες ομπρέλες.

Διαθέτει ένα μικρό λιμάνι για μικρά σκάφη και βάρκες ενώ έχει και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τροχόσπιτα και camping. Οι λάτρεις του ψαρέματος, μπορούν να απολαύσουν το χόμπι τους μετά το γραφικό εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, λίγο πριν την παραλία του Πανόρμου.

Ο δρόμος του χωριού είναι παράλληλος με την παραλία. Κατά μήκος του υπάρχουν ευκάλυπτοι και στο πλάι του υπάρχουν καταστήματα που φτάνουν ως την άκρη της θάλασσας, καφέ, πιτσαρίες και ψαροταβέρνες που σερβίρουν φρέσκο ψάρι, καθώς και ψησταριές με νόστιμους μεζέδες.

Γιορτή της Τράτας
Κάθε χρόνο ξεχωρίζει η εκδήλωση της «Γιορτής της Τράτας», που διοργανώνεντε κάθε Ιούνιο και συγκεντρώνει πολλούς επισκέπτες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρονται, δωρεάν, ψητές σαρδέλες, άφθονο κρασί και ζωντανή μουσική με 2 ή και 3 ορχήστρες.